Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vroege Jaren En Doorbraak

Georgina Verbaan: Van soapster tot veelzijdige actrice

Vroege jaren en doorbraak

Georgina Verbaan zag op 9 oktober 1979 het levenslicht in Den Haag. Haar carrière nam een vlucht toen ze de rol van Janet speelde in de populaire soapserie GTST. Deze rol maakte haar een begrip bij het Nederlandse publiek.

Televisie- en filmsuccessen

Na haar success in GTST, ging Verbaan verder met het spelen in diverse tv-series en films. Ze speelde onder meer in series als "Moordvrouw" en "De Zaak Menten", en in films als "De Heineken Ontvoering" en "Toscaanse Bruiloft". Haar veelzijdigheid en acteertalent maakten haar tot een geliefde actrice bij zowel kijkers als critici.

Privéleven

In 2014 trouwde Georgina Verbaan met cameraman Martijn Lukaart. Samen hebben ze twee dochters: Satijn en Fenna. Verbaan deelt regelmatig foto's en verhalen over haar gezinsleven op social media, waar ze een grote aanhang heeft.

Huidige activiteiten

Momenteel is Georgina Verbaan nog steeds actief als actrice. Ze is onlangs te zien geweest in de televisieserie "Rampvlucht" en de film "De Veroordeling". Naast haar acteerwerk is Verbaan ook betrokken bij verschillende charitatieve doelen.


Komentar